Mottó: "Az óvodával, annak zenéjével foglalkozni nem mellékes kis pedagógiai kérdés, hanem országépítés." (Kodály Zoltán)

2010. október 8., péntek

Csütörtöki első

Úgy tűnik, a 3-as oviban a csütörtöki időpont marad. A kitett tájékoztatók alapján a keddiek is átiratkoztak csütörtökre, bár két csoportból még senki sem jelentkezett, itt az óvónő sem igen tudta, miről beszélek :(

Szóval, csütörtökön szép számmal voltunk, két kislány rögtön az elején közölte, csak próbaképpen jönnek, ha tetszik nekik, akkor fognak csak járni. (fogyasztói társadalom?) :DD

Nem ijedtem meg, mentünk végig az előre eltervezett programon, közben akik már voltak kedden, lelkesen győzködték az újakat, milyen szuper is a zeneovi :)

A legnagyobb öröm számomra, hogy végül minden kétkedőt sikerült "meggyőzni", vagyis nagyon jól éreztük magunkat együtt. A kezdeti ismerkedés után jól belelendültünk, volt játék, nevetés, tanultunk új éneket, zenéltünk, és végül természetesen elmentünk medvevadászatra!

A "tananyag" a héten nagyjából ugyanaz volt minden csoportban; terveim szerint a nagycsoportosoknak (hétfő -1-es ovi, csütörtök-3-as ovi és péntek-1-es ovi) adott héten ugyanazt fogom tanítani, egyedül a középsősökkel (szerda-1-es ovi) fogok más ütemterv szerint haladni.

Amin meglepődtem, hogy nem ismerték az Eresz alól fecske fia kezdetű éneket; de nem baj, megtanuljuk!

Aki otthon meg szeretné hallgatni, ezt a linket javaslom:
Eresz alól fecske fia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése